FAQ

Designer du selv kurvene?

Ja, jeg forsøger at designe forskellige modeller, som passer ind i den nordiske stil. Nogle gange køber jeg dog også direkte på markedet, hvis jeg ser noget rigtig smukt, som bare må være en del af sortimentet.

Hvornår kommer der nye kurve på lager?

Jeg har ikke et fast indkøbsmønster. Jeg forsøger at holde sortimentet oppe og bestille nye varer i god tid. Da jeg få egne designs produceret, så er leveringstiden nogle gange lidt længere, men jeg foretrækker at bruge lidt ekstra tid for at få helt perfekte kurve.

Kan jeg designe min egen kurv?

Det er desværre ikke en mulighed i øjeblikket, men jeg håber, at jeg kan tilbyde det på sigt.

Hvor er kurvene produceret?

Kurvene er primært håndflettet af kvinder i den lille by Bolgatanga i den nordlige del af Ghana. Du kan læse mere om kurvene her.

Hvad er kurvene lavet af?

Kurvene er lavet af økologiske naturmaterialer. Selve kurven er lavet af elefantgræs, og håndtagene er beklædt med gedeskind. Se mere om historien bag Bolgakurven her.

Medfølger der en madras ved købet af en kurv?

Jeg tilbyder en speciallavet kapokmadras. Se den her

Da Efia kurvene er bredere end tilsvarende produkter på markedet, kan en babynest benyttes som madras.

Hvordan retter jeg min kurv til?

Din kurv er formet inden afsendelse, men under transporten kan det sommetider ske, at kurven bliver skubbet lidt ud af form. For at rette kurven ud, skal du blot duppe lidt vand på det udsatte område og rette kurven tilbage til sin oprindelige form med hænderne. Undgå at gøre læderhåndtagene våde. Herefter skal kurven blot tørre enten ude i solen eller i et godt ventileret rum

Er din favoritkurv udsolgt?

Har du forelsket dig i en kurv, som desværre er udsolgt, kan du sende mig en mail her, og så vil jeg undersøge muligheden for at bestille en lignende kurv til dig. Da leveringstiden bliver længere, får du naturligvis 10% rabat som tak for din tålmodighed.

International told og afgifter

Internationale ordre kan blive pålagt lokale gebyrer. Eventuelle importafgifter eller tilknyttede gebyrer vil blive opkrævet, når pakken ankommer til modtagerlandet. Modtageren af pakken skal betale disse gebyrer. Toldregler varierer for hvert enkelt land, hvorfor jeg anbefaler, at du kontakter dit lands toldmyndigheder for yderligere information.

Efia kurvene er alle håndlavede under åben himmel, og små nuancer, der ikke kompromitterer produktets funktionalitet, er normale. Et lille græsstrå som stritter, eller en lille farveforskel er det, der gør netop dit produkt ægte og unikt.