Levering og betingelser

Levering

Jeg sender din pakke indenfor 3-5 arbejdsdage. Når din pakke er på vej, så modtager du en email/SMS.

Skulle du mod forventning ikke modtage din pakke, så kontakt mig venligst med det samme, så jeg kan spore pakken hos transportleverandøren og afhjælpe eventuelle fejl.

Jeg sender gerne din pakke til udlandet. Vælg blot modtagerland i “Kassen”, og kontakt mig på hello@efia.dk, hvis du oplever problemer i den forbindelse – så vil jeg hjælpe dig videre. Vær dog opmærksom på, at du selv skal stå for afregning af told, moms og evt. lokale skatter, når pakken afhentes.

Betaling

Jeg modtager følgende kort: VisaDankort, Visa og Mastercard. Du kan også betale med MobilePay.

Vær opmærksom på, at der vil blive opkrævet et kortgebyr på udenlandske kort og firmakort, det nøjagtige gebyr vil blive oplyst ved valg af betalingskort, inden du gennemfører købet.

Det samlede beløb trækkes ikke fra dit kort, før din ordre forlader lageret.

Returnering og reklamation

Skulle du fortryde dit køb, så har du naturligvis 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager varen.
Giv mig gerne besked, hvis du ønsker at returnere en vare på hello@efia.dk.

Varen skal returneres ubrugt, i original emballage, og i samme stand som du modtog den. Når jeg har modtaget varen og godkendt returneringen, vil jeg hurtigst muligt, og senest ti arbejdsdage efter modtagelse, refundere købsbeløbet til din konto.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur.

Returvarer sendes til følgende adresse:

Efia Aps
Romancevej 12
2730 Herlev
Danmark
Att: Efia

Alle varer er omfattet af købelovens regler om reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet og senest to måneder efter, at du har opdaget fejlen.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

I forbindelse med en eventuel reklamation skal du kontakte mig på hello@efia.dk med beskrivelse og billede af fejlen.